Horoscopul zilnic de azi 4 Decembrie 2012

Horoscopul zilei de azi 4 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Joci un rol decisiv in succesul unui proiect la care isi aduc si altii contributia. Devii liderul acestui grup si trasezi directia spre rezultatele pe care fiecare le viseaza. Tu ai toate calitatile de conducator si le pui mai bine in valoare, pentru ca exista momente cand nimeni nu are curajul raspunderii, asteptand indrumari de la altii mai puternici. Ceea ce te evidentiaza pe tine e un dram de tupeu in plus fata de ceilalti, dar si stapanire de sine care te ajuta sa te remarci.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Primesti un sfat foarte folositor de la o persoana pregatita intr-un domeniu pe care tu nu-l stapanesti foarte bine. Ai multe de invatat din discutia cu acest om, care e dispus sa iti spuna tot ce stii, si astfel iti va castiga admiratia si respectul. Ca e un sfat platit sau unul primit pe gratis, ai numai de castigat de pe urma acestor ponturi, pe care le vei tine minte si le vei transmite si tu altora mai departe cand vei avea ocazia.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cum sa tolerezi tonul cu care ti se adreseaza azi un amic? Depaseste limitele normalului si atinge deja cote alarmante de nesimtire si rautate. Chiar daca esti genul de om care suporta multe, de data aceasta ti se pare inadmisibil sa-i treci cu vederea rautatile, dar daca acest compromis este in beneficiul tau, poate ar merita totusi sa treci si de asta data cu vederea… Taci si inghiti, ca de multe ori inainte, chiar daca ti-e greu, pentru ca esti constient ca orice succes din viitor are si un pret de platit pe parcurs.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te baza pe promisiunile unui prieten care, la prima vedere, iti vrea binele, pentru ca surprizele neplacute pot aparea oricand. Nu se va tine de cuvant si daca depinzi de sprijinul sau, nu faci altceva decat sa bati pasul pe loc din cauza lui. Cel mai bine e sa te bazezi doar pe propriile tale forte, pentru ca unii promit multe si marunte, dar uita sa onoreze ceea ce promit. Azi ai putea fi profund dezamagit de un colaborator ce parea de incredere, pentru ca se razgandeste pe nepusa masa si nici macar nu te anunta ca nu te mai poate ajuta.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Conflictele dintre indragostiti sunt inerente, deci nu le agrava mai mult decat e cazul. Nu va puteti intelege intotdeauna perfect, pentru ca vedeti unele lucruri diferit si ar trebui sa accepti opiniile atat de diverse, pentru ca ele fac farmecul vietii. Daca nu e un conflict intre voi, ca parteneri, atunci poate fi un conflict comun, al amandurora cu intreaga lume. Nu sunteti de acord cu ceea ce cere societatea de la voi si va uniti fortele impotriva tuturor.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu tine cont de tovarasii de lucru mai suspiciosi sau mai invidiosi din fire, pentru ca niciodata nu vei multumi pe toata lumea. Tu te dedici trup si suflet unei actiuni noi, in ciuda multiplelor piedici puse de ceilalti, dar reusita acestei noi directii depinde numai de vointa ta si mai ales de capacitatea ta de a face abstractie de cei care se opun la tot ce propui. Daca esti influentabil si incepi sa pleci urechea la refuzurile lor insistente, e clar ca vei incepe sa te intrebi si tu daca sa continui sau sa renunti.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Un succes in cariera iti da mai multa incredere in tine si te ambitioneaza sa-ti doresti sa urci si mai sus. Seful te apreciaza sincer pentru ceea ce faci si te va tine minte pentru o eventuala promovare, candva in viitor. Inveti multe lucruri noi din relatiile tale de serviciu, informatii care te vor ajuta candva sa iti atingi marile scopuri profesionale. Poate fi azi sansa ta de afirmare, momentul tau de gratie cand te poti remarca in fata tuturor printr-o solutie exceptionala care poate deveni un exemplu demn de urmat pentru altii mai tineri.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Discuti cu familia despre un eveniment programat candva in perspectiva, iar felul in care fiecare isi aduce contributia la pregatirea acelui moment e promitator, fiind din ce in ce mai sigur ca va fi o reusita deplina. Optimismul cu care fiecare se implica este semn bun si ganditi cu totii pozitiv, stimulandu-va unii pe altii, cu privire la ceea ce va asteapta la capat. E o placere sa lucrezi cot la cot cu persoanele cele mai dragi, pentru ca aici e vorba de incredere, de sprijin si incurajari reciproce si in final de un succes comun de care va veti bucura laolalta.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Daca ai vreo calatorie in plan pentru astazi, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei ajunge la destinatie conform planurilor facute acasa. Te trezesti cu tot felul de situatii neprevazute pe parcurs, suficient de enervante cat sa-ti strice toata placerea calatoriei. O pana de cauciuc, o amenda pentru viteza sau chiar schimbarea totala a traseului sunt cateva din motivele posibile de dezamagire, incat vei regreta ca nu ai ramas acasa. Daca ai putea rezolva problema prin telefon, ai face-o, dar se pare ca esti obligat sa pleci la drum.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Te simti excelent intr-un mediu animat, distractiv, in care ai motive sa te eliberezi de orice griji. Te comporti ca un copil care uita de toate si te bucuri din plin de lucrurile marunte si placute din jurul tau. Anturajul vesel in care te afli are un rol benefic asupra ta, pentru ca reusesti sa te integrezi perfect printre cei care iti tin companie si te molipsesti de buna dispozitie. Poate apare sansa unei petreceri ad-hoc, pentru ca ziua aceasta ar trebui sa-ti aduca numai vesti bune, care te ajuta sa te relaxezi. E ca o zi de vacanta!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

De azi te simti ceva mai bine, de vreme ce toate par sa se aseze pe un fagas nou si interesant. Entuziasmul care te cuprinde va fi bine canalizat intr-o directie constructiva, incat nu-ti risipesti energia pe lucruri inutile. Este vremea sa dai startul unui proiect nou, cuprins de elan si dorinta de schimbare, dar trebuie totusi sa tii bine in frau directia, ca nu cumva sa se abata de la drumul care ti se potriveste. Poti combina perfect energia debordanta cu auto-controlul necesar pentru rezultate excelente si de durata.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu iti place deloc ceea ce trebuie sa faci astazi, dar cum nu ai incotro, trebuie sa renunti la propriile principii si sa faci precum ti se cere. E frustrant sa te ocupi de actiuni cu care nu esti de acord sau pe care nu le stapanesti inca foarte bine, de aceea le tratezi ca pe o corvoada obligatorie pe care incerci sa o duci cat mai repede la capat. Nu te astepta la prea multe succese, singura reusita fiind doar aceea ca mai stergi de pe lista de sarcini o activitate neplacuta.
Related Posts Widget For Blogger with ThumbnailsWallpaper

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori
 
Horoscopul Urania