Horoscopul zilnic de azi 5 Decembrie 2012

Horoscopul zilei de azi 5 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Chiar daca nu apare nimic iesit din comun in program, ti se pare o zi perfecta, exact pe gustul tau, pentru ca iubesti linistea si lucrurile asezate la locul lor. Te ocupi de chestiunile de rutina, pe care le stii pe din afara, dar este exact atmosfera pe care o apreciezi cel mai mult, pentru ca tu dai randament mai ales in medii pe care le stii foarte bine, ocupandu-te de sarcini pe care le-ai mai facut si altadata foarte bine. Nu te deranjeaza monotonia, dimpotriva, o duci cu brio la indeplinire.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Uneori, banii sunt cea mai accesibila solutie de a trece peste cele mai dificile hopuri. Fie ca orice obstacol poate fi inlaturat cu interventia financiara de rigoare, mai mult sau mai putin corecta, fie ca poti apela la specialisti platiti care sa-ti rezolve problema de urgenta. Atunci cand platesti, ai si pretentii, dar parca ti se pare mult mai usor sa scoti un ban de buzunar pentru a depasi acest moment critic. In final, se va dovedi ca merita investitia.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, banii sunt cea mai accesibila solutie de a trece peste cele mai dificile hopuri. Fie ca orice obstacol poate fi inlaturat cu interventia financiara de rigoare, mai mult sau mai putin corecta, fie ca poti apela la specialisti platiti care sa-ti rezolve problema de urgenta. Atunci cand platesti, ai si pretentii, dar parca ti se pare mult mai usor sa scoti un ban de buzunar pentru a depasi acest moment critic. In final, se va dovedi ca merita investitia.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Uneori, dragostea cade in calea ta din senin si numai de starea ta de moment depinde daca esti pregatit sa o primesti sau ii dai cu piciorul. Nu vine nici in forma pe care ai tot asteptat-o, nici la momentul care ti se pare cel mai potrivit, ca atare trebuie sa profiti imediat de sansa, atunci cand ti se ofera. Uneori vine in cel mai nepotrivit momentul, cand tu esti prins in alte probleme carora le acorzi intaietate, dar pe undeva poti face loc si iubirii in programul tau atat de aglomerat!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Armonia de acasa este data peste cap de interventia nefasta a unui inamic. Te trezesti cu o vizita nedorita care va strica atmosfera placuta din camin sau poate unul din membrii familiei genereaza un eveniment neplacut care transforma locuinta intr-un camp de batalie. Un conflict aprig, efectele unei greseli mai vechi sau o surpriza neplacuta te obliga sa pleci o vreme de acasa ca sa iesi de sub influenta nefasta a acelui eveniment neplacut. Te detasezi astfel, cat de cat, de alte motive de cearta!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Te trezesti cam brusc dintr-un vis frumos de iubire, descoperind ca te-ai inselat, ca te-ai indragostit de cine nu merita care iata, iti pregateste o surpriza urata... Atentie: si tu poti fi sursa celei mai mari dezamagiri pentru persoana iubita, pentru ca e o zi riscanta chiar si pentru cele mai frumoase si mai bine inchegate povesti de iubire. Stai departe de ispita de a calca stramb pentru ca si tu si persoana iubita puteti suferi mult de pe urma unei tentatii de moment! Fii sincer si nu apela la minciuna pentru nimic in lume!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Este o zi banala, dar pentru ca nu apare nimic deosebit in program, te poti ocupa de o serie de activitati de rutina de care nu ai avut timp inainte. Iei legatura cu prietenii cu care nu ai mai vorbit demult, faci curatenie prin acte, prin sertare, aduci la zi o serie de lucruri nesemnificative in aparenta, pentru ca ai acum starea necesara pentru a te concentra la maruntisuri pe care, altadata, prins in activitati mai dificile, nici nu le vedeai. Iti faci timp si pentru cumparaturi cotidiene, treburi casnice sau pentru vizite de curtoazie pe care le-ai tot amanat.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai de sarbatorit o mare reusita profesionala, dar nu esti doar tu actorul acestui eveniment, ci au participat si altii la acest succes. Impreuna ati muncit, tot impreuna petreceti acum, cand se culege recolta si va felicitati unii pe altii pentru nivelul la care ati ajuns. Trebuie neaparat sa scoti in evidenta si aportul altora, deci nu trage doar pe turta ta toate laudele, pentru ca risti sa ii dezamagesti pe cei care ti-au stat alaturi. Recunoaste-le si lor meritele!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Deciziile pe care le iei acum au efecte benefice asupra mai multor persoane, nu doar asupra ta. Esti constient de greutatea cuvintelor tale de astazi, pentru ca suna a litera de lege pentru multi si vor fi ascultate cu strictete. Esti persoana cea mai potrivita pentru activitati mentale dificile cum ar fi calcule complicate, analize detaliate ale unor conditii contradictorii, examene decisive, iar cine te are azi ca sfatuitor sau coleg, are numai de castigat de pe urma afirmatiilor tale. Pui punctul pe i de fiecare data!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai vrea sa grabesti un pic ritmul de evolutie al unui anumit eveniment de la care ai mari asteptari, dar oricat te-ai stradui tu sa ajungi mai repede la scopul propus, unele lucruri nu pot merge mai repede. Incearca sa te adaptezi cursului firesc, fara sa sari peste etape, pentru ca graba poate strica tot ceea ce construiesti. Daca rabdarea ta va da roade, la final vei ajunge la niste rezultate demne de toata lauda si atunci te vei felicita singur ca ai inaintat pas cu pas, conform planului.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca vrei sa ajungi la rezultatele cele mai bune, ar fi bine sa faci echipa cu o persoana mai matura, cu o experienta de viata mai bogata decat tine. Fiecare participa in acest tandem cu alte calitati: el vine cu strategia, cu teoria, cu rabdarea si pasii marunti bine programati, in timp ce tu esti motorul principal de energie, cel care impinge totul de la spate. Daca fiecare ar lucra pe cont propriu, fara sa va asociati, ti-ai da seama ca ceva lipseste, si este vorba exact de acele trasaturi pe care celalalt le pune in joc, deci cel mai bine ar fi sa va uniti fortele.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Visezi la vremuri mai bune pentru tine si persoana draga, dar depinde mult de energia pe care o investeste fiecare pentru a va vedea visele implinite. Primesti din partea partenerului multe stimulente care te fac sa speri ca lucrurile se vor ameliora major in relatia voastra, iar toate angajamentele pe care vi le faceti reciproc au toate sansele sa devina realitate. Aveti planuri mari de viitor impreuna si crezi din ce in ce mai mult in reusita lor pentru ca vezi si din partea jumatatii tale mult entuziasm.
Related Posts Widget For Blogger with ThumbnailsWallpaper

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori
 
Horoscopul Urania